SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Így alakult az ingatlanpiac az első negyedévben 1. rész - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Így alakult az ingatlanpiac az első negyedévben 1. rész
Soóki-Tóth Gáborral, az Otthon Centrum elemzési vezetőjével néztük át az első negyedéves ingatlanpiaci trendeket. Nem csak a fővárosban voltak szép mozgások a lakáspiacon, hanem vidéken is. Az első részben Budapestet vettük górcső alá.
Megjelent: 2016. 05. 31. kedd 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
soóki tóth gáborotthon centrumbudapestberuházáspanelhasznált lakás

Az első negyedév tapasztalatai alapján Budapesten a XIII. kerület a legfeltörekvőbb, itt valósult meg a legtöbb beruházás az utóbbi időben. A belvárosról elmondható, hogy befektetési célponttá vált, itt gyakorlatilag nem egyszerűen lakásokat árulnak, hanem "befektetési termékeket".

 

A harmadik, a tizenegyedik, a nyolcadik, illetve a hatodik kerületben lehetett látni igen nagy mértékű, 20-30%-os áremelkedést. A XIII. kerületben nem lehetett látni akkora emelkedést, mivel ott van a legtöbb tranzakció, de azért ott is volt egy 15%-os növekedés a tavalyi év azonos időszakához képest. A tradicionlálisan magas preztizsű V. kerületben +50%-os emelkedést lehetett látni, itt az átlagár 700 000 forint volt, négyzetméterenként, illetve vannak itt olyan projektek is, ahol már az 1 millió forintot is átlépte ez az összeg. Izgalmas volt a nyolcadik és a kilencedik kerület is, itt óriási városrehabilitációk voltak, amik elég szépen átrajzolták ezen területek imidzsét. 40%-os átlagár emelkedést lehetett tapasztalni ebben a két kerületben.

 

Nagy változások mentek végbe a panellakások piacán is. A tizenegyedik és a tizenharmadik kerületben, 50% körüli árnövekedés lehetett látni az előző évhez képest.

A XIII. kerületben volt a legtöbb beruházás az elmúlt időszakban, itt nem volt olyan nagy áremelkedés (+15%)

A XIII. és a VI kerület kifejezetten nagy emlekedést (20-30%) mutatott tavalyhoz képest

Panellakások tekintetében a XI. és a XIII. kerületben volt a legnagyobb emelkedés (+45-50%)
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS