SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A tavaly 10 milliárdos árbevételű Poli-Farbe piacvezető - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A tavaly 10 milliárdos árbevételű Poli-Farbe piacvezető szintre tör
A festékgyártó cég ügyvezető igazgatóját, Szabó Antalt kérdeztük a 2015-ös eredményeket bemutató sajtótájékoztató alkalmával. 2010 óta majdnem duplázták az árbevételt, soha még nem voltak ennyire keresettek a diszperziós festékek Magyarországon. Tovább szeretnének bővülni.
Megjelent: 2016. 06. 02. csütörtök 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szabó antalpoli-farbefestékfestékgyártóvegyiparforgalomárbevételnyereségpiacvezető

Az elmúlt hat évben a Poli-Farbe csaknem megduplázta forgalmát, ami egyrészt annak köszönhető, hogy képesek vagyunk olyan festékeket fejleszteni, amelyekre valós vásárlói igények mutatkoznak, másrészt pedig összefogtunk a hazai szakkereskedésekkel a magyar termékek térnyerése érdekében" – mondta Szabó Antal, a Poli-Farbe ügyvezető igazgatója. Kifejtette: a beltéri fehér diszperziós falfestékek, ezen belül is a magasabb minőségű termékek irányába tolódott el a fogyasztás az elmúlt években Magyarországon. Amíg a GDP növekszik, ezzel azonos mértékű festékpiac bővülés várható gyártott tonnában. Tavaly jelentősen megnőtt a kereslet a falfestékek, lazúrok és zománcok iránt, hiszen több jövedelem maradt a lakosságnál az otthonszépítésre, illetve az aktuális piaci trendek, például a CSOK és a magán célú lakásbérbeadás az ingatlanok építésére, felújítására ösztönzi a vásárlókat.

 

2017-től szeretné megduplázni termelőkapacitását a Poli-Farbe Vegyipari Kft., amely uniós forrásokat is bevonva egy 1,2 milliárd forintos beruházásra készül bócsai telephelyén. Az új technológia napi 8 órában éves szinten 40.000 tonna fehér festék előállítására lesz képes. A Poli-Farbe a termelőkapacitásának bővítésével egyértelműen piacvezető pozícióra tör a mintegy 30 milliárd forintra becsült dekorfesték piacon. A szektor forgalmát három nagyvállalat adja, a Poli-Farbe az egyetlen, amely magyar tulajdonban van. Míg a legfőbb konkurensek többsége évekkel ezelőtt beszüntette a termelést Magyarországon, és csak a külföldi receptúrákat értékesíti a hazai vásárlóknak, addig a Poli-Farbe folyamatosan bővíti termékportfólióját magyar vegyipari szakemberek segítségével, illetve a saját laboratóriumának és a gyártógépeinek fejlesztésével. A Bács-Kiskun megyei vállalat jelenleg 233 embernek ad munkát, 2015-ös nettó árbevétele 10,196 milliárd forint volt, szemben a korábbi évi 9,2 milliárddal. Az üzemi eredmény 874,8 millió forint volt. A Poli-Farbe 42.700 tonna terméket gyártott a magyar, a román és a szlovák piacra a tavalyi üzleti évben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS