SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A munkaadói lakhatási támogatás önmagában nem elég - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A munkaadói lakhatási támogatás önmagában nem elég
Ha a munkavállaló 60 km-re talál munkát a lakhelyétől, akkor a munkáltató hozzájárulhat az alkalmazott lakbérterheihez. - derül ki a nemrég meghozott törvényből. Szekér András, a Habitat igazgatója szerint jó az irány, de továbbra is szükség van 300 ezer szociális bérlakásra.
Megjelent: 2016. 06. 14. kedd 13:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szekér andráshabitatlakhatás támogatásmunkaerőpiacalkalmazott

Nem mindenki jut majd hozzá a támogatási lehetőséghez - hívja fel a figyelmet a korlátozásokra a Habitat közleménye: a nem alkalmazotti jogviszonyban dolgozók, a munkával nem rendelkezők vagy minimálbért keresők nem, vagy csak nagyon kis mértékben tudják majd igénybe venni a támogatást. Számukra a közpénzből nyújtott lakásbérleti vagy lakásfenntartási támogatás nyújthatna segítséget.

A támogathatók körét tovább korlátozza az, hogy csak határozatlan időtartamra szóló és legalább heti 36 óra munkavégzéshez adható, így a határozott idejű munkaszerződéssel rendelkezők, és a rész-munkaidőben dolgozók, jellemzően a kisgyermekes szülők nem kaphatnak támogatást.

Részlet a Habitat sajtóközleményéből.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS