SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Janukovics-rezidencia ma a kapzsiság mementója - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Janukovics-rezidencia ma a kapzsiság mementója
50 hrivnya a belépő a 140 hektáros luxusparkba, amit a volt ukrán elnök birtokolt. Amíg el nem zavarta a nép 2014 elején. Bejártuk a rezidenciát kamerával. Eleinte még viccelődtünk, aztán idővel inkább csak elszomorodtunk. Ez az igencsak giccses hely elrontja a látogató kedvét.
Megjelent: 2016. 06. 30. csütörtök 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
janukovicsingatlanukrajnakorrupcióelnökrezidencaturizmus

Viktor Fedorovics Janukovics villaparkjába 50 hrivnya a belépő. Ez nincs 600 forint. Ennyiért járnak ki a kijeviek és turisták jó időben, hogy luxusban kapcsolódhassanak ki. Hiszen ez a villapark a polgároké elvégre, Janukovics úgy harácsolta össze a hivatali ideje alatt az egészet. Az elnöki rezidenciából 2014 év elején menekült el, amikor véressé fajult tiltakozások után az ukrán parlament leváltotta tisztségéből. A Putyin szárnyai alá menekülő exelnök maga mögött mérhetetlen luxust hagyott, hozzá kell tenni, valami egészen gyomorforgató giccsparádét. Janukovics házát a tüntetők egyszerűen a „Korrupció Múzeuma” névre keresztelték át.

 

A birtok a Dnyeper partján fekszik. Mezsgorje területe elképesztő méretű, 140 hektár, amit ötméteres kerítés vesz körbe a teljes, 54 kilométeres kerülete mentén. A birtok fő épülete a Klubház, egy finn cég építette,a Honka, ezért is, "Honka-ház" névre keresztelték el . Van olyan ajtó is benne, ami 14 millió forintba került. Az is kiderült sok elképesztő adat mellett, hogy csak csillárokra majdnem 10 milliárd forintnyi összeget költöttek. A ház mellett hatalmas területen védett fák, sövények, virágoskertek, tavacskák, golfpálya, hidak, lépcsők, szobrok. Aztán ahogy haladunk előre, az ember elveszik a részletekben. Az állatkertben dacosan fel-alá sétálgató díszmadarak, a sétányok, a ligetek, a rezidenciák egyik szegletében feltűnik egy yacht formájú fogadóépület. Lehet struccokat etetni, meg lehet nézni a magán luxusautó gyűjteményét. A helikopter leszálló. És még sok mindent.

 

Vélemény:

Elképesztő, hogy milyen gusztustalan dolgokat tud megtenni egy ember, akinek a hatalom a fejébe száll, elveszíti a realitás érzékét, és az ország pénzéből, mások munkájából saját hóbortjainak él. Ez a hely egy mementója az emberi kapzsiságnak. Egyáltalán nem lesz jókedvű ettől egy európai látogató.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS