SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Több szempontból is megéri Magyarországnak Forma-1-et re - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Több szempontból is megéri Magyarországnak Forma-1-et rendezni
Magyarországon a Forma-1 rendezési díja kedvezményes, mert a szervezők nagyon elégedettek velünk. A magyar kormány szerint a turizmushoz kapcsolódó ÁFA bevételekből vissza is jön ez az összeg. Hazánk renoméjának több szempontból is jót tesz, ha itt rendezik az F-1-et.
Megjelent: 2016. 07. 01. péntek 13:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szörényi andrásvezess.huforma-1magyarországrendezés

A Forma-1-et rendező országok, úgynevezett licenszdíjat fizetnek a szervezőknek, ami Magyarországon igen kedvezményes. Azért kell ilyen keveset fizetnünk, mert mind Bernie Ecclestone, mind az egész szervezőgárda nagyon meg van elégedve a hazai rendezőkkel és továbbra is nagy érdeklődés van nálunk a sportágért. Idén 31. éve fogják megrendezni Magyarországon a Forma-1-et amit nem sok nemzet mondhat el magáról.

 

A kormány azt állítja, hogy a turizmushoz kapcsolósó ÁFA bevételekből visszajön a rendezési díj. Egy Forma-1-es futamra nálunk 160-247 ezer körüli jegyet adnak el, ami egy komoly bevételt tud produkálni. Hazánk megítélése a külföldi sajtóban nem valami előnyös. Így pozitívan hat a renoménkra, hogy egy ilyen politikailag független, komoly rendezvényt évről-évre ránkbíznak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS