SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Komolyat kaszáltak a foci EB-n a vendéglátósok - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Komolyat kaszáltak a foci EB-n a vendéglátósok
Nagyon szép forgalomnövekedést hozott a belvárosi vendéglátó egységeknek a mostani foci EB. Főleg azokon a napokon teljesítettek jól, amikor a magyar válogatott is játszott. Egyes üzleteknek a magyar-portugál meccs az átlagforgalom 10-szeresét is sikerült hoznia.
Megjelent: 2016. 07. 05. kedd 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
jandó zoltánfigyelőfootballfocieurópa bajnokságkereskedelem

A trafikosok, illetve a kis közértek ekkor már fel voltak készülve a rohamra, az első magyar Eb-meccsen azonban sokukat még meglepetésként érte a Nagykörutat, illetve a teljes budapesti belvárost elözönlő tömeg. A Figyelőnek több egységben is elismerték: az osztrákok elleni győzelem napján bizony hamar kifogytak a sörből. A másik két csoportmérkőzésre viszont, tanulva a korábbiakból, már szinte mindenhol többet rendeltek. Más kérdés, hogy behűteni már nem mindig volt idő.

 

Akadt olyan üzlet, ahol az eladó lapunknak arról panaszkodott, hogy míg az első két találkozót viszonylag nyugodtan tudta nézni a hűtő fölé szerelt tévén, az invázió csak a lefújást követően indult meg, aportugálok elleni összecsapás idején már folyamatosan jöttek a vevők. Nagyjából délután négytől egy cigiszünet sem fért bele, és persze a hűtő feltöltése sem volt egyszerű művelet, pár percre még az ajtót is be kellett zárni.

 

Mivel a kisebb boltok jellemzően néhány milliós forgalmat bonyolítanak le naponta, a tapasztalatok alapján egy ilyen este 20-30, de akár 50 százalékkal is megdobhatja a teljes napi bevételt. Még abban a Deák téri trafikban is jelentős növekedésről meséltek a Figyelőnek, ahol egyébként alkoholt egyáltalán nem árulnak. Bár a mérkőzések idején a vevők egy része csalódottan távozik, amikor ezt közlik vele, azért dohánytermékekből is több fogy, ami pedig ennél jobban hoz, az a szerencsejáték. Állítólag a magyar meccsek előtt olyanok is fogadnak, akik korábban valószínűleg soha, legalábbis erre utal, hogy egyesekazt sem tudják, hogyan kell kitölteni egy tippmixszelvényt.

 

A teljes cikket megtalálja a Figyelő 26. számában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS