SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pörög a hazai turizmus, a SZÉP-kártya a növekedés moto - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pörög a hazai turizmus, a SZÉP-kártya a növekedés motorja
Újabb közel 10 százalékos bővüléssel zárta az elmúlt negyedévet a belföldi turizmus, a SZÉP-kártyák pedig 12 százalékkal gyakrabban kerültek elő a tavalyi év hasonló időszakához képest. Ezért is tartanak a szállásadók a kártya megszűnésétől. Siófok a legnépszerűbb hazai úti cél.
Megjelent: 2016. 07. 12. kedd 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szallas.huturizmusmagyarországszép-kártyautazásszálláshotelsiófok

A Szallas.hu szerint tavasszal nagyot bővült a belföldi turizmus, hozzávetőleg 10 százalékkal. Az előző negyedévben minden negyedik foglalás apartmanba történt, de továbbra is népszerűek a hotelszobák, a kétcsillagos hotelekbe például megduplázódott a foglalások száma. A legnépszerűbb úticél belföldön Siófok, a második Budapest, a harmadik pedig Hajdúszoboszló. A belföldi kirándulási szokások átalakulását jelzi, hogy az előző negyedévben további 5 százalékkal bővült az 1 éjszakás kiruccanások aránya. A leggyakoribbak azonban még mindig a hosszú hétvégi pihenések, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt negyedév legtelítettebb napja a pünkösdi hosszú hétvége első éjszakája volt a szálláshelyeken.

 

A megelőző 3 hónapban minden 5. belföldi szállást SZÉP-kártyával fizettek ki a magyarok, ami a tavalyi negyedévhez képest 12 százalékos növekedést jelent. Nemcsak a darabszám, de az átlagár is nőtt, mintegy 2,3 százalékkal, amely így elérte az 58 337 forintot. A Szállás.hu szerint a SZÉP-kártya turizmusra gyakorolt pozitív hatása egyre jobban érződik, ezért is tartanak a szállásadók annyira annak megszűnésétől. A szálláshely költségét SZÉP-kártyával kiegyenlítők átlagosan több mint 15 százalékkal költöttek többet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS