SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nézegess történelmi- és emlék forintokat, itt a hetven - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nézegess történelmi- és emlék forintokat, itt a hetvenéves évforduló
Forint kiállítás nyílt, amely a Corvinus C épület aulájában megtekinthető. A vitrinek tele gyönyörű pénzekkel, érdemes megnézni a gyűjteményt. Ezekkel a pénzekkel fizetni is lehetne a boltban, de senki nem teszi, ezek gyűjtői darabok, ritkaságnak számítanak. Íme egy kis ízelítő!
Megjelent: 2016. 08. 02. kedd 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
forintpénzbankjegyérmeévfordulótörténelemmagyarországpénznempengőkiállításcorvinus

A 70 éves a forint kiállítás felöleli a forint pénzrendszer teljes történetét, kitekintve a forint előképének számító középkori magyar aranypénzekre, illetve a XVI. századi ezüst tallérokra is. Fókuszában a forint 1946. augusztus 1-jei bevezetése óta eltelt 70 év gazdaságtörténeti, numizmatikai bemutatása áll. A kiállítás emellett a bankjegyeken és érméken keresztül megismerteti a bankjegy-hamisítás elleni küzdelmet, a technikai fejlődést. A kiállítás 2016. augusztus 1.-szeptember 30. között tekinthető meg hétköznap 10 és 18 óra között a Corvinus Egyetem C épületében (1094 Bp., Közraktár u. 4-6.).

 

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS