SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A világrekorder áfa miatt nehéz hazánkba csábítani az - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A világrekorder áfa miatt nehéz hazánkba csábítani az RHCP szintű zenekarokat
Budapesten húsz év után lépett föl a Red Hot Chili Peppers. Áttekintettük a szeptemberi budapesti koncert főbb mutatóit, és utánajártunk -, hogy annak ellenére, hogy nyereséges volt a los angeles-i zenekar koncertje - hazánkba miért is nagyon nehéz elcsábítani a világsztárokat.
Megjelent: 2016. 09. 21. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
márkus évalive nationrhcpred hot chili pepperszenekarkoncertarénarock

Legutóbb húsz évvel ezelőtt lépett föl hazánkban az amerikai rock együttes, amely most szeptemberben két teltházas koncertet adott az Arénában, amivel nagyságrendileg félmilliárd forint feletti bevételt generáltak. Első ránézésre ez nagyon magas összeg, amely elegendő lehet ahhoz, hogy ne húszévente járjanak hazánkba a világsztárok. Márkus Éva, a Live Nation Central & Eastern Europe Kft. marketing és pr igazgatója azonban bevezetett minket a részletekbe, hogy milyen költségekkel kell számolni egy ilyen mértékű rendezvény megszervezésénél.

A költség legnagyobb részét a produkció "gázsija" viszi el, mivel a technikai felszerelést, a látványt, a teljes személyzetet ők hozzák. Ez nem összetévesztendő a zenekari tagok fizetésével. Ezen felül jönnek a helyi költségek, mint pl. a helyszín bérlés, marketing költségei, jegyterjesztés, és a kötelező költségek, így például az adók.

Magyarországon ez utóbbi tétel az, ami gátat szabhat annak, hogy sűrűbben látogathassanak el a világsztárok hozzánk, mivel az Európai Unió legmagasabb áfáját nálunk kéri az állam. Ez az oka annak, hogy a szomszédos országokban sűrűbben játszanak ezek az együttesek, hiszen egy olyan iparágban, ahol 95-96%-os megtérülési ponttal dolgoznak, ez nagyon komoly versenyhátrányt okoz.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS