SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
PénzSztár: ismét próbára tehetik a fiatalok a pénzügy - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

PénzSztár: ismét próbára tehetik a fiatalok a pénzügyi ismereteiket
Idén negyedszerre rendezik meg a PénzSztár nevű vetélkedőt, ahol a fiatalok a pénzügyi tudásukat tudják összemérni. Most már nem csak a hazai, hanem a határon túli magyar tanulók is nevezhetnek. Ez a verseny jó ugródeszka lehet a résztvevő diákoknak a későbbiekre nézve.
Megjelent: 2016. 10. 14. péntek 16:22

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
rolek ferencbudapest bankpénzsztárversenypénzügy

Október 13.-án ismét megrendezésre kerül a PénzSztár vetélkedő, ahol a fiatalok összemérhetik tudásukat a pénzügyekől. Most már nem csak a hazai, hanem a határontúli magyarok is résztvehetnek a versenyben. Egy évben nagyjából 1000 csapat vesz részt, ami 4000 diákot jelent.

 

A versenyen nem csak a tárgyi tudás és a pénzügyi ismeretek fontosak, hanem az is, hogy a tanulók kritikusan gondolkodjanak, felismerjék a problémákat és megoldják azokat. A volt résztvevők és nyestesek közül többen neves külföldi, illetve hazai gazdasági egyetemen tanulnak tovább, illetve részt vesznek a PénzSztár versenyen mint szervező és játékvezető is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS