SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kis pénz, kis foci. Nagy pénz... Hol a nagy foci? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kis pénz, kis foci. Nagy pénz... Hol a nagy foci?
A magyar labdarúgás rengeteg sebből vérzik. A jelentős állami szerepvállalás ellenére sem a sportszakmai sikerek, sem az üzleti sikerek nem jönnek. Muszbek Mihály, sportközgazdász elemezte a magyar labdarúgás jelenlegi helyzetét és kilátásait.
Megjelent: 2016. 11. 11. péntek 16:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
muszbek mihálysportuniomagyar labdarúgsfocimlsz

A magyar labdarúgás régóta súlyos beteg, amelynek olyan tünetei vannak, mint az egyre fogyatkozó nézőszám a meccseken, üzletileg veszteséges klubok, az elmúlt évtizedek sportszakmai sikertelenségei válogatott és klub szinten és az utánpótlásban egyaránt. Ezek között nyilván összefüggés található, de hogy pontosan mi következik miből, a megoldás szempontjából egyáltalán nem mindegy. Megtérül-e a futball akadémiákba öntött pénz egy Magyarország méretű országban, kellenek-e új stadionok, csakhogy a leggyakrabban feltett kérdéseket említsük. Muszbek Mihály a magyar labdarúgás átfogó elemzésével képbe kerülhetsz azzal, amihez Magyarországon mindenki nagyon ért, ám még sincs javulás.

 

A teljes videó itt érhető el.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS