SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Itt a karácsonyi dömping, hasznos tudnivalók a netes vás - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Itt a karácsonyi dömping, hasznos tudnivalók a netes vásárlásról
Egyre többen rendelnek harmadik országból az interneten, ám a szabályozással sokan nincsenek tisztában: milyen összeghatár fölött kell vámot fizetni? Mi legyen ráírva a csomagra? Ajándékot kapok a szingapúri nagybácsitól, kell vámot fizetni? Teleki József ezredes GYIK videója.
Megjelent: 2016. 12. 07. szerda 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
teleki józsefnavvámáfainternetes vásárlásebayaliexpresskarácsonyvásárlás

Az internetes kereskedelem egyre elterjedtebb, ennek megfelelően Magyarországon is egyre többen rendelnek a világhálóról, ám sokan nincsenek tisztában a pontos szabályokkal, illetve a hasznos tanácsoknak is a híján vagyunk. Teleki József, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatója ismerteti a főbb tudnivalókat.

Ha az Európai Unión kívülről hozzák be a szállítmányt, akkor nem elég azt kifizetni, azt még vámkezeltetni is kell. Ahhoz, hogy ez gyorsan végbemehessen az kell, hogy a címzés pontos legyen (név, cím), szerepeljen a pontos árumegnevezés a csomagon (pl. bőrcipő, pamutpóló), illetve fel kell tüntetni az áru valós értékét. Ha minden adat a rendelkezésre áll, akkor 23 percet vesz igénybe a vámkezelés, ha nem, akár egy hét vagy több is lehet.

22 eurós összeghatár alatt a vámkezelés csak egy egyszerű bejelentés, e fölött árunyilatkozatot kell tenni, melyet a Magyar Posta végez, adott esetben vámot és áfát is kell fizetni. Ha ajándékot kapunk külföldi ismerőseinktől, rokonainktól, akkor ez az összeghatár 45 euróra módosul, ez alatt tehát vám és adómentes.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS