Extra funkciókért lépj be!

A jogász szakma is digitalizálódik, íme néhány úttörő megoldás
A Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája, külön technológiai fejlesztésekre és mesterséges intelligencia alkalmazásokra szakosodott leányvállalatot hozott létre. Hogy merre tart a jogász szakma digitalizációja, Edward Kellert, a Dentons budapesti partnerét kérdeztük.
Megjelent: 2016. 12. 09. péntek 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
edward kellerdentonsjogászdigitalizációügyvédmesterséges intelligenciafejlesztésinformatika

"Mi vagyunk a legelső ügyvédi iroda, amely saját technológiai fejlesztő céggel rendelkezik. Egyik jogi irodának sincs saját jogi technológiai cége, a Dentons-nak van. A Nextlaw Labs-t azért hoztuk létre, hogy megkeressük az újféle mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségeit és az új kommunikációs technológiákat ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálása érdekében, illetve hogy hatékonyabb és még gyakorlatiasabb válaszokat találhassunk az emberek jogi felvetéseire mindenütt a világon" - mondta kameránknak Joseph Andrew, a Dentons globális elnöke még nyáron.

A budapesti irodában Edward Keller partnert kérdeztük, hogy merre haladnak a Nextlaw Labs fejlesztései: a Global Referral Network, az Apperio vagy a ROSS mesterséges intelligencia, és hogy ezek mire jók.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS