SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Gergely Károly 20 év után átadja a Fundamenta kormányr - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Gergely Károly 20 év után átadja a Fundamenta kormányrúdját
Több mint 2 évtizeden át, az alapítás óta vezette a lakástakarékot Gergely Károly. Nemrég döntött arról, hogy december 31-el nyugdíjba vonul. A Fundamentát csúcsra vitte. Noha az elején voltak veszteséges éveik, mára az egyik legstabilabb hazai pénzintézet, óriási lehetőségekkel.
Megjelent: 2016. 12. 14. szerda 13:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
gergely károlyfundamentavezetőkarriermunkásságlakástakarékportré

"Ügyvédként kezdtem, aztán 10 évet nem éltem Magyarországon - elvégeztem egy egyetemet Németországban is. Amikor visszatértem, akkor a Providencia és a Generali Biztosító megalapításában vettem részt. De egyértelmű, hogy a legnagyobb siker a Lakáskassza, illetve a Fundamenta nevéhez fűződik. Ennek az alapításától kezdve egészen mostanáig - ami most már 20 év - kísérhettem figyelemmel a munkát. Azt gondolom, hogy ez tényleg a legeredményesebb része volt a munkás életemnek" - mondja Dr. Gergely Károly, a Fundamenta-lakáskassza elnök-vezérigazgatója. A vezető több mint 20 év után adja át a stafétát Tátrai Bernadettnek a lakástakarék-pénztárnál, és december 31-et követően nyugdíjba vonul. Ennek kapcsán kérdeztük, hogy milyennek látja a szakmai karrierét, mi volt a sikerének titka, milyen vezetőnek látja magát és mik a tervei a következő időszakra?
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS