SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ezeregy sebből vérzik a magyar közoktatás - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ezeregy sebből vérzik a magyar közoktatás
A magyar gyerekek teljesítményét a családi hátterük határozza meg - mondta Setényi János, oktatáskutató, az általános iskolákról. De az egyetemeinken sem jobb a helyzet: 19. századi módszerekkel tanítanak, 19. századi tudásanyagot. Elkeserítő dolgokról beszélgettünk.
Megjelent: 2017. 01. 19. csütörtök 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
setényi jánosexpanzió humán tanácsadóoktatásközoktatásegyetemközépiskola

Az információs társadalomban a versenyképesség megteremtése, fenntartása az oktatáson keresztül kellene, hogy megvalósuljon. Hangzatos szavakkal: a jövőnk most dől el, hiszen nem csak a majdani gazdasági helyzetünkre lesz kihatással, de társadalmi berendezkedésünket is erősen meghatározza az iskola. Ezért sem mindegy, hogy milyen az oktatás állapota, ez az egyik alapillére a jövőnknek.

Magyarországon az a siralmas helyzet állt elő, hogy egy jeles érettségivel végzett diákot föl kell készíteni arra, hogy - például - Hollandiába egyetemre mehessen. És itt nem a tárgyitudás hiányáról van szó, hanem arról, nem tudják hasznosítani a tudásukat: nem tanulnak meg prezentálni, csapatban dolgozni... nem tudja értelmezni a gyakorlatban a bemagolt elméleti tudását. A majdani munkaerőpiacon ezek a hiányok teljesen alkalmatlanná teszik a mostani diákokat.

Ez csak egy példa a magyar oktatás elkeserítő helyzetéről, amely szinte minden irányból vérzik. Setényi János teljes és átfogó elemzése itt tekinthető meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS