SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az AAA AUTO jelentősen növekedett tavaly, idén Budán ter - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az AAA AUTO jelentősen növekedett tavaly, idén Budán terjeszkednének
Az idén 25 éves cég operatív igazgatóját, Peter Vaněček-et kérdeztük a cégcsoport teljesítményéről. Kézzel fogható a növekedésük, csak az idei év januárja során 9 százalékkal nőtt az értékesítés az előző év azonos időszakához képest. Csúcson a használtautó-piac?
Megjelent: 2017. 02. 21. kedd 13:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
petr vaněčekaaa autohasználtautógépjárműkereskedelemeladástrendvolumenferdehátúopelsuzukivolkswagenfordskodavételár

Csúcs közelébe érkezhetett a magyar használtautó piac, negyedévről-negyedévre nőtt az értékesítés az elmúlt években. 2016-ban közel 13 százalékkal több autó cserélt gazdát, miközben a kínálati árak mintegy 6 százalékkal emelkedtek. Az előrejelzések szerint 2017-ben is folytatódik egy lassú növekedés. Ebből az emelkedésből az értékesítési oldal is profitál, így hát megkerestük a cseh központú AAA Auto vezetőségét, hogy avassanak be minket, milyen trendeket látnak Magyarországon. Pozsonyban találkoztunk a cég operatív igazgatójával. Az alábbiakat kérdeztük:

  • Mekkora teljesítményű és méretű modellek mennek Magyarországon?
  • Mennyi az átlagos vételár Magyarországon?
  • Mi a 3 legnépszerűbb márka Magyarországon?
  • Hasonlóak a trendek más közép-kelet-európai országokban?
  • Melyik országban nőtt leginkább az üzleti eredményük?
  • Magyarországon mennyire tudtak növekedni?
  • Tervezik-e a bővítést Magyarországon?
  • A használt elektromos autók iránt nő a kereslet?

 

Az AAA AUTO Csoport 2016-os értékesítési adatai alapján a max. 69 kW (92 lóerő) teljesítményű, ferdehátú, kétkerék-meghajtású, benzinüzemű, kézi sebességváltós autók voltak a legkeresettebbek a magyar használtautó-vásárlók körében a tavalyi évben. Magyarországon a szürke volt a legkedveltebb szín, a ferdehátú modelleket pedig a szedánok követték a népszerűségi listán. Az AAA AUTO 2016-ra vonatkozó értékesítési adatai alapján az Opel Astra, a Suzuki Swift és a Ford Focus voltak a legnépszerűbb modellek Magyarországon. A cég csoportszinten 69 ezer használt autót értékesített 2016-ban. A társaság a jövőben tovább növeli telephelyeinek számát és bővíti az eladásra kínált gépkocsik mennyiségét.

Mindegyik V4 országban a ferdehátú a sláger autó

Nálunk nem fér be a Skoda a Top 10-be sem
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS