SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Benzines vagy dízelmotor, esetleg más? Mikor melyiket? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Benzines vagy dízelmotor, esetleg más? Mikor melyiket?
Örök vita, melyik a jobb: a benzines vagy a dízelmotor. Mi a gazdasági szempontokat szem előtt tartva Katona Mátyással, az Autónavigátor.hu főszerkesztőjével vettük számításba, mikor melyiket lenne érdemes használni, illetve milyen trend figyelhető meg jelenleg a piacon e téren.
Megjelent: 2017. 04. 05. szerda 09:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
katona mátyásautónavigátorbenzindízelüzemanyagtankolásautókocsigépjárműhasznált autó

A dízelautók drágábbak, az emissziójuk sem túl jó, illetve a karbantartásuk is költségesebb, új autó esetében pedig jelentős felárat kell fizetnünk érte. Mindezen tényezők ellenére azt látni, hogy a használtautó-piacon még mindig sok dízelautó cserél gazdát. Mégis, aki hosszú távon, sok kilométerre fogja használni, annak megéri a dízel. Rövid városi távokra nem jó választás, itt jobban megérheti a benzines autó, annak ellenére is, hogy használt autók esetén az új dízel autókra jellemző felár már nincs. Érdemes figyelembe venni használt autóknál a szervizelési költségeket, amelyek nagyon magasra szökhetnek a dízelmotorral hajtott gépjárműveknél.

Ám manapság már nem csak e két típus közül választhatunk: érdemes számolnunk a hibriddel és az elektromos autókkal is. A hibrideknek, hasonlóan a dízelmotorhoz, szerény fogyasztása van, ám a karbantartása olcsóbb. Elektromos autót a városi közlekedőknek éri meg vásárolni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS