SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tudatosság, befektetés, időterv. Ez a 30-as nyugdíjas me - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tudatosság, befektetés, időterv. Ez a 30-as nyugdíjas megoldóképlete
Harmincévesen nyugdíjba vonulni? Lehetséges! Takács Szabolcs immáron egy éve nyugdíjazta magát. No, persze itt nem a semmittevős, klasszikusnak gondolt nyugdíjra kell gondolni, Szabolcs nagyon is aktív életet él. Hogy ez pontosan mit takar, és mi kell hozzá, a videóból kiderül.
Megjelent: 2017. 05. 15. hétfő 09:15

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Takács Szabolcs30-as nyugdíjasharmincas nyugdíjasbefektetésmegtakarítás

30-as nyugdíjas címmel indított blogot Takács Szabolcs, aki 35. születésnapja küszöbén döntött úgy, hogy nyugdíjba vonul. Szabolcs korábban vezető beosztásokban dolgozott, így vannak megtakarításai, leginkább ezek hozamaiból él. Elmondása szerint ma is dolgozik, ám van egy szabálya: csak olyan munkát vállal el, amiben örömét leli, amit ingyen is elvállalna. Természetesen nem jelenti, hogy ingyen el is vállalja, de azzal, hogy csak olyan munkákat csinál, ami boldogsággal tölti el, csökkenteni tudja bizonyos költségeit. A munka önmagában örömforrás, kevesebb igénye van egyéb szórakozásra, így ezekre kevesebbet is költ.

Szabolcs az egyik legfontosabb momentumnak a hosszú távú tervezést látja. Ahhoz, hogy anyagi függetlenséget elérjük, 10-20 évre kell előre gondolkodnunk, ez idő alatt meg kell fognunk a kiadásainkat, diszkrecionális jövedelmünket pedig jól kell befektetnünk. Illetve ahhoz, hogy élvezni tudjuk a szabadság gyümölcsét, nem árt, ha tudjuk, mihez is szeretnénk vele kezdeni.

Máris hozzá lehet kezdeni! Sok sikert kívánunk hozzá! :)
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS