SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jövő építés finn módra: humán tőkében az erő - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jövő építés finn módra: humán tőkében az erő
A finn oktatás régóta a "bezzeg" kategóriába tartozik. Marjaana Manninen, a Finn Nemzeti Oktatási Tanács tanácsadója Magyarországon járt, és a Future Work Festivalon beszélt a finn oktatási reformról, nekünk pedig arról, mi teszi igazán különlegessé a finn oktatást.
Megjelent: 2017. 05. 30. kedd 15:29

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Marjaana ManninenFinn Nemzeti Oktatási Tanácsfinn oktatáspisaoktatás

Marjaana Manninen véleménye szerint a finn oktatás legnagyobb ereje abban rejlik, hogy mindenkinek ugyanazt az oktatást, ugyanazt a lehetőséget nyújtja. Onnantól pedig a diákok saját döntése, hogy merre folytatja életpályáját. A lényeg, hogy saját döntési lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek.

A másik különlegessége az oktatásnak, hogy tantárgyi oktatás folyik, akárcsak Magyarországon is, ám sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a készség alapú oktatásra. Ez magába foglalja azt, hogy megtanítják használni az információs és kommunikácis technológiákat, hogyan tud csoportban dolgozni, gondolkodni. Ezek azok a kompetenciaterületek, amik kiegészítik a tantárgyakat, és ezeket fogják értékelni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS