SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rekord év a Liszt Ferenc repülőtéren: 11,4 millió utas - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rekord év a Liszt Ferenc repülőtéren: 11,4 millió utas fordult meg tavaly
Az előző év rekordot hozott az utasforgalomban Ferihegyen. A növekedés immáron 41. hónapja nő dinamikusan: továbbra is kétszámjegyű, több mint 14%-os volt az utasszám növekedés, mondta el Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója.
Megjelent: 2017. 06. 26. hétfő 09:02

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hardy mihálybudapest airport zrtkiszt ferenc repülőtérferihegyreptérutasforgalom

Az utasforgalom 41. hónapja dinamikusan nő a Liszt Ferenc repülőtéren, viszont érdekes módon a repülési műveletek - azaz a fel-és leszállások száma - nem növekedett ilyen ütemben. Ennek két oka van: az egyik, hogy a légitársaságok nagyobb kapacitású gépeket állítottak forgalomba, a másik, hogy a meglévő repülőgépeken sokkal jobb az ülőhelyek kihasználtsága.

Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója elmondta, hogy folyamaqtosan dolgoznak azon, hogy újabb légitársaságokat hozzanak Budapestre. Idén júniusig 11 új járat indult be, és további 10 új járat elindítása várható még ebben az évben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS