SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Néhány ingatlanos trükk, amire érdemes lehet odafigyelni - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Néhány ingatlanos trükk, amire érdemes lehet odafigyelni
Sajnos mindenki hallott már rémtörténeteket ingatlanosokról, netán még saját rossz tapasztalata is van. Nagy piacról lévén szó, itt is előfordulhatnak haszonlesők. Éppen ezért összeszedtünk néhány trükköt, ami még nem illegális, de döntéseinket nagyban befolyásolhatja.
Megjelent: 2017. 08. 10. csütörtök 15:36

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
mester nándorotthontérképingatlantrükkátveréslakásadásvétel

Az eladók és a vevők is egyaránt találkozhatnak olyan trükkökkel az ingatlanosok részéről, amely erőteljesen befolyásolják adásvétel kimenetelét, és amely nem a szerződő felek érdekeit tartják szem előtt, hanem csak a tranzakció létrejöttét. Ezek az eszközök általában még legálisak, de alkalmas arra, hogy számunkra rossz döntést hozzunk, akár olyat, amely anyagi hátrányal jár számunkra. Minden esetben körültekinteően kell ingatlanost választanunk, illetve velük is a szerződés alapos áttanulmányozásával érdemes szerződni.

Az egyik bevett módszer, hogy kamuvevőket hoznak, akik jóval a meghirdetett ár alatt tesznek vételi nyilatkozatot. Ebben az esetben, ha nem fogadjuk el az ajánlatot, az ingatlanközvetítő szeretné behajtani a neki járó jutalékot, hiszen ő "teljesítette" a megbízást.

Ha vevőként keresünk ingatlanközvetítőt, gyakran a lakások sorrendjével játszanak az érzéseinkkel, általában a második bemutatott lakást kívánják "ránk sózni".

 

Sok módszer van, amivel a döntéseinket szeretnék befolyásolni. Ezek között vannak olyanok, amelyek a tisztességes kategórán túl helyezkednek el, de vannak olyanok, melyek a máshol is tapasztalható marketingfogás részét képezi. Ha körültekintően választuk ingatlanközvetítőt, jó eséllyel nem futunk bele tiszteségtelen módszerekbe, a szakértelmük segítségével pedig kifejezetten jó döntést hozhatunk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS