SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rekord év lehet az idei a hazai turizmusban - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rekord év lehet az idei a hazai turizmusban
Magyarország fesztivál nagyhatalomként is aposztrofálható, mégis a legnépszerűbb települések listáján 7-8 mindig fürdőváros. E két vonzerőn kívül egyre népszerűbbek az aktív pihenést kínáló térségek, mint például a Velencei tó környéke.
Megjelent: 2017. 08. 17. csütörtök 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
németh andreaturizmus.comturizmusmagyarországturistanyaralás

Évek óta nem nagyon változik a legnépszerűbb városok listája, az első tíz helyezett 70-80%-a általában valamelyik fürdőváros. Budapest mind a külföldi, mind a belföldi turisták számára nagyon kedvelt desztináció, de egyre többen keresik föl Gyulát, Egert, Hajdúszoboszlót, Szegedet, illetve a listán nagyot ugrott előre most Keszthely. Siófok évek óta nagyon kedvelt utazási célpont, akárcsak Balatonfüred.

A legnépszerűbb nyaralási forma mindenképpen vízhez kötődik: ez lehet fürdő vagy élővíz. Egyre népszerűbb nyaralási forma az aktív pihenéshez kötődik: jól látszik, hogy az igény megvan rá, hiszen, ahol kilakítják a kikapcsolódás ezen formáját, ott megjelennek a turisták.

Nagy népszerűségnek örvend az utóbbi időben a gasztronómia, amelyért az érdeklődők komoly távokat is képesek megtenni. Jó példa a Balaton-felvidék, ahol az utóbbi időben jelentős számban nyíltak jó minőségű trendi éttermek.

Említést érdemelnek hazánkban a fesztiválok is. Itt nem csak a könnyűzennei fesztiválokra kell gondolni, hanem egyéb, más kulturális, gasztronómiai fesztiválokat találhatunk szerte az országban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS