SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Magyar találmány forradalmasítaná az egészségügyi esz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Magyar találmány forradalmasítaná az egészségügyi eszközök piacát
Magyar cég magyar találmánnyal segíthetne az egészségügyi eszközök forradalmasításában, és az emberéletek megmentésében. Nagy Antallal, a Dispomedicor Zrt. elnök-vezérigazgatójával beszélgettünk a vállalatot érintő nehézségekről és lehetőségekről.
Megjelent: 2017. 09. 05. kedd 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nagy antaldispomedicor zrtegészségügyegészségügyi eszközökinjekciótalálmány

Egyszerhasználatos orvosi és műtéttechnikai eszközök gyártása a főprofilja a Dispomedicor Zrt.-nek. Ezen termékek között szerepel egy injekciós tű is, mely a használatot követően biztonságosan lezáródik, akár egy golyóstoll. Ez a megelőzésben óriási szerepet tölt be, hiszen egy nagyobb krházban naponta akár 5-8 tűszúrásos baleset is bekövetkezhet. Ezzel szemben a vállalat forradalmi termékével ez a szám a nullára csökkenthető.

Az eszközre növekvő kereslet mutatkozik, Amerikában az igen szigorú szabályozás mellett működő Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet is regisztrálta már a terméket, de egyelőre főként környező országokból kiinduló spirál irányú terjeszkedésben gonodlkodnak.

Bár a globalizáció hatására egyre több keresztfertőzés figyelhető meg, így a az egészségügyi termékekre egyre növekvő kereslet mutatkozik, mégis nehézségekkel küzd a vállalat a tekintetben, hogy valóban a piac meghatározó szereplőjévé vállhasson. Az eddig megvalósult komoly mértékű beruházásokhoz nem társult forgóeszköz ellátás, így a cég fő feladatának ennek a forgóeszköznek a megszerzése, mondta el Nagy Antal, a Dispomedicor Zrt. elnök-vezérigazgatója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS