SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Borban az igazság. De hol is van a magyar borászat a vilá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Borban az igazság. De hol is van a magyar borászat a világ térképén?
Itt az ősz, indulnak a szüreti napok, borfesztiválok. Ennek apropóján Kántor Endrével, borszakértővel, a Millásreggeli műsorvezetőjével beszélgettünk a magyar borok külföldi megítéléséről, a hazai fogyasztók borhoz való viszonyulásáról, és a borászathoz kapcsolódó teendőkről.
Megjelent: 2017. 09. 13. szerda 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kántor endremillásreggeliborborászatagráriumtermelésmagyar termék

Van Magyarországon egy közkeletű tévhit, miszerint a magyar bor világhírű. Sajnos ezt csak mi gondoljuk így, a világ borászai más véleményen vannak, mondta el sajét tapasztalataira alapozva Kántor Endre, borszakértő. Az viszont mindeképpen örvendetes, hogy javuló tendenciát mutat a magyar borok minősége. Még mindig az ünnepek itala a bor, kevésbé a hétköznapoké, így a mennyiség, amit fogyasztunk, csökkenő tendenciát mutat.

Kántor Endre borszakértő véleménye szerint Magyarország esetében nem annak kell lennie a célnak, hogy minél több bort exportáljunk, hanem a hazai adottságokat kihasználva kellene idecsábítani a turistákat. A versenyelőnyünk a különböző borvidékek magas száma, és a rendkívül változatos borok.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS