SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Még mindig biztos és jó befektetésnek tűnik informatiku - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Még mindig biztos és jó befektetésnek tűnik informatikusnak tanulni
Még mindig nagy a hiány Magyarországon az informatikusokból, így a piac felszívóképessége sokáig megmaradhat. A több éves főiskolai és egyetemi képzés mellett megjelentek már akár a pár hónap alatt elvégezhető coding schoolok is, mellyel szintén eredményesen lehet elhelyezkedni.
Megjelent: 2017. 10. 12. csütörtök 13:29

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
batiz péteriseeqitinformatikamunkaerőmunkaerőhiány

Budapesten erősen centralizálódnak az IT fejlesztéshez köthető szakmák, így egyre többfajta képzés közül választhatunk. Jelenleg feltörekvőben vannak a coding school-ok, amelyek a 3-4 hónapos képzésektől elkezdve másfél évesekig sok féle opciót kínálnak. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a felsőoktatás nem képes ellátni a piac igényeit, illetve naprakészebb tudást képes biztosítani a diákoknak egy-egy coding school.

A keresetekben igen nagy a szórás: kezdő fizetések bruttó 300-350 ezer forint között vannak, seniorként viszont már könnyen 1 millió forint fölé csúszhat a havi bevételünk, ami ebben a szektorban nem is nehezen elérhető, hiszen akár 4-5 év alatt seniorokká válhatunk.

A coding school-ok népszerűségét talán az is magyarázhatja, hogy gyorsan elvégezhető, és munkahely garanciát vállalnak, ahol további betanulási időszak következik, de ezt már munkahelyi körülmények között tehetjük meg, ez mindenképpen vonzó lehet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS