SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Miből lesz az Utazómajom? Így lesz a szenvedélyből üzl - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Miből lesz az Utazómajom? Így lesz a szenvedélyből üzleti vállalkozás
Tóth Ákos, az Utazómajom alapítója, nem üzleti megfontolásból indította el oldalát, pusztán szenvedélyből. Elmondása szerint pont ez a sikerének a kulcsa: nem a pénz motiválta. Mára már 400 ezer követője van Facebookon. A múlt mellett a tervekről is mesélt nekünk.
Megjelent: 2017. 11. 10. péntek 16:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tóth ákosutazómajomvállalkozásutazáshobbibizniszsikersikertörténet

Úgy tűnik, az üzleti élet díjazza a kitartó munkát. Tóth Ákos, az Utazómajom alapítója hosszú ideig pusztán megszállottságból töltött munkája mellett napi 6-8 órát az Utazómajom Facebook oldal működtetésével. Nem is érdekelt akkor sokat az olcsó utazás lehetősége: 1500-2000 követője volt az oldalnak. Aztán hirtelen kitárult a világ az Utazómajom előtt: bekerült a Morning Showba, ami aztán hatalmas média löketet adott. Volt olyan nap, amikor 18 ezer új követője lett a Facebookon. Tóth Ákos büszkén említi mindenhol, hogy mindezt organikusan érte el, egy fillért nem fizetett a közösségi oldalnak azért, hogy többen megismerhessék.

Nem üzleti vállalkozásként indult, ezért nem is kellett kompromisszumokat kötnie. Természetesen bevételt kell generálnia, tehát szponzorált tartalmak jelennek meg az oldalán, de mindezt úgy csinálja, hogy az mindenkinek előnyös lehessen. Az oldalon található ajánlatok mindig a publikálás időpontjában a legkedvezőbb ajánlat.

A jövőre nézve is vannak tervek, de a külföldi terjeszkedés nincs köztük.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS