SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Irány Marokkó - 2 közvetlen repülőjárat is indult az a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Irány Marokkó - 2 közvetlen repülőjárat is indult az afrikai országba
A Malév csődje óta nem volt közvetlen repülési lehetőség Marokkóba, de most 2 légitársaság is elindította járatát. A Ryanair gépével Marrákesbe, a Wizz Air járatával pedig Agadir tengerparti városába lehet Budapestről utazni. Akár évi 100 ezer főt is megmozgathat a lehetőség.
Megjelent: 2017. 11. 01. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
marokkóerdei bálintutazásfapadosrepülőgéprepüléskülföldryanairwizz airafrika

Marokkó turizmusért felelős minisztere örömmel üdvözölte, hogy október végétől Budapestről Marrákesbe heti 2 közvetlen járatot indít a Ryanair, és a tengerparti Agadir városába heti 1 közvetlen járatot a Wizz Air. Mohammed Sajid szerint ezek a direkt járatok felpörgetik majd a két ország közötti idegenforgalmat, de akár a kereskedelmi, üzleti folyamatokat is.

 

A járatok körülbelül 4 óra repüléssel érik el a célvárost. Noha a Malév működése idején még volt közvetlen charter járat Marokkóba, de azóta csak átszállással lehetett utazni Magyarországról. Mint az a bejelentés estéjén elhangzott, az EU és Marokkó közötti Open Sky, tehát nyitott légtér megállapodás lehetővé teszi a közvetlen forgalmat, ami a környező országokkal szemben Marokkót elérhetőbbé teszi. Jó példa erre, hogy például Tunézia nem rendelkezik ilyen Open Sky egyezménnyel Marokkó ókori, történelmi ország, így bizonyosan népszerű lesz a magyar utasok körében is.

 

A sok látnivaló mellett a klíma is kedvező, hiszen Marokkóban még novemberben is 24-26 fok van. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége jövő évi közgyűlését is Marokkóban tartja. Erről írt alá megállapodást a MUISZ és a Marokkói Nemzeti Turisztikai Hivatal vezetője. Abderrafia Zouitene szerint a következő években jelentős forgalombővülés várható, a szakember várakozása az, hogy

a két ország közti idegenforgalom évi 100 ezer utassal fog növekedni.

 

Címlapi kép: Vaida Tamošauskaitė (Unsplash)
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS