SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Munkavállalói aktivitás: nem mind munka, ami annak látsz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Munkavállalói aktivitás: nem mind munka, ami annak látszik
Nem elvárható, hogy a munkavállaló egész évben a teljes munkaidőben a topon legyen. Itt vannak egyéni változók, de azért bizonyos mintázatok is megfigyelhetők. A munkáltatónak ajánlatos ezeket figyelembe venni, a sűrűbb időszakban így viszont joggal kérhet nagyobb koncentrációt.
Megjelent: 2017. 11. 14. kedd 14:07

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
greguss csabaadeccomunkamunkavállalómunkáltatóvállalati kultúra

Hogy mennyire tudunk koncentrálni a munkánkra sok minden befolyásolja: vannak külső és belső tényezők. Ezeket, ha nem is folyamatosan, de a munkáltatónak szerencsés, ha figyelembe veszi, így az optimális éves teljesítmény elérhető. Vannak egyének, akik leülnek a munkaasztal mellé, és három órán kersztül képesek nagyon intenzíven dolgozni, de vannak, akiknek harminc percenként kell öt perc, amíg kikapcsolhat. Ezeket jobb a munkavállalókra bízni.

Ám vannak kevés eltérést mutató nagyobb időszakok: ilyen például a nyár. A nagy meleg, a jó idő mindnki gondolatát inkább a pihenés felé tereli. A kánikulára való tekintettel, lehet alkukat kötni: pár óra munkaidő kedvezmény, cserében egy-egy hajtós időszakban a nagyobb koncentrációért.

Ha igazán effektív munkát szeretnénk elérni, tanácsos lehet nem péntek délután vagy hétfőn reggel kiosztai a feladatot, mivel jellemzően az ebéd utáni-hazamenetel előtti időszak a legaktívabb, mondta el Greguss Csaba, az Adecco Kft. munkaerő közvetítés üzletág igazgatója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS