SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Telenor eredményeit a korlátlanság jelentősen befolyá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Telenor eredményeit a korlátlanság jelentősen befolyásolta
A Telenor május óta kínálja korlátlan internetes csomagját, amely a cég várakozásait messze felülmúlta: négyszer több ügyfél vette igénybe az új szolgáltatást, mint azt korábban várták, és ez az üzleti eredményben is megmutatkozott.
Megjelent: 2017. 11. 30. csütörtök 14:38

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szinyei-ihász mariettatelenorhello datadíjcsomagkorlátlan internetüzleti eredmény

A Telenor a május óta eléhető Hello Data csomagjával az új ügyféligényekre kívánt reagálni. Az újabb generáció sokkal inkább az internetet részesíti előnyben a telefonálással szemben, az sms szolgáltatást meg már szinte nem is ismerik már. Az igénybevevők körén jól látszik, hogy ez egy könyen meghatározható csoportot jelent. Az interet használatunk értelemszerűen megnőtt, napi 1,2 gb adatforgalmat generálnak a szolgáltatást igénybevevők.

Az új csoomag nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Telenor meg tudta fordítani azt a trendet, hogy többet hagyták el a szolgáltatót, mint amennyien érkeztek. Mára a versenytársaktól többen érkeznek a céghez, mit amennyien a konkurenciát választják. Az üzleti eredményben is növekedésként mutatkozott: az elmúlt két negyedévben jelentősen nőtt az árbevétel, ami éves összehasonlításban év/év alapon 3 százalékpontos növekedést hozott a vállalat számára, mondta el Szinyei-Ihász Marietta, a Telenor termékfejlesztési vezetője.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS