SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy okos és környezettudatos magyar tech cégnek jól áll - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy okos és környezettudatos magyar tech cégnek jól állhat a Tesla S
Megnéztük, mit tud a tesla S modell a magyar utakon. Az autót lízingelni lehet hivatalos partnertől, hiszen értékesítési pont nincs jelenleg még Magyarországon. A lízingcég igazgatója azt mondja, hogy egy ilyen kocsi egy innovatív és környezettudatos cégnek jó választás lehet.
Megjelent: 2016. 05. 05. csütörtök 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
trybek gáborbusiness leaseteslaelektromos autólízinginnovációgépjárműflotta

A Tesla S felső kategóriás termék a flottapiac felső szegmense számára. A Business Lease lízing szolgáltatása magában foglalja az autót, egy intelligens töltőberendezést és ennek üzembe helyezését, minden költséget és ügyintézést, beleértve az importot, a regisztrációt, az adókat, a biztosítást, a karbantartást, szükség esetén a javítást, az autómentést és a csereautót. A Tesla S a cégvezetői autók szegmensébe illeszkedik, így, bár más autókhoz nem hasonlítható, kategóriáját tekintve leginkább a magas felszereltségű Audi A6-nak, illetve az Audi A8-nak fel el meg. Az országhatárokon átnyúló használat már ma is realitás, hiszen a Tesla S hatótávolsága 400-500 km között mozog. Trybek Gáborral, a lízingcég kereskedelmi igazgatójával néztük meg közelebbről, mit tud a járgány. Egy gondolattal összegezhető az egész: ami pár éven belül megszokott dolog lesz, az ma még egy mindig egy igazi élmény.




Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS