SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A LED-es technológiával akár 80%-ot is megtakaríthatnak - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A LED-es technológiával akár 80%-ot is megtakaríthatnak az önkormányzatok
Néhány évvel ezelőtt a LED-es és az indukciós lámpa komoly versenyben voltak, mára a LED technológia megverte versenytársát. Nem csoda, hiszen jóval kisebbek a költségei. Egy közvilágítás korszerűsítésén gondolkozó önkormányzatnak akár 80%-os megtakarítást is jelenthet.
Megjelent: 2016. 06. 10. péntek 14:05

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
makra józsefgrep zrtközvilágításledindukciós lámpamegtakarításberuházás

Az elmúlt években látványos fejlődés történt a közvilágítási technológiában. A pár éve még igen drága beruházásnak számító fénydiódák (LED) rohamosan javuló teljesítménymutatói mára elérték azt a szintet, hogy azonos fényáram kibocsátás mellett, áramfogyasztási igényük kevesebb, mint a felére csökkent az elmúlt 10 évben, így a közvilágítási költségeknek már akár 60 százaléka is megspórolható egy LED-es korszerűsítéssel – állítják a magyar tulajdonú közvilágítási szolgálta tó GREP Zrt. szakértői. A szignifikáns költségcsökkenés révén pusztán a megtakarításból 10 év alatt kamatostul megtérülhet a beruházás. Ez lehetőséget ad arra, hogy az egyre népszerűbbé váló energiahatékonyság alapú, hosszú távú, jellemzően 15 éves szerződés (EPC) keretében, az önkormányzatok egyszeri, nagy beruházás nélkül valósítsák meg a korszerűsítést, a megtakarításból fedezve a költségeket.

 

Részlet a GREP Zrt. sajtóközleményéből

A magyarországi közvilágítás fényforrásainak típusmegoszlása
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS