SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sosem gondoltad volna, hogy honnan indult a SAMSUNG történ - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sosem gondoltad volna, hogy honnan indult a SAMSUNG története
Vannak a cégvilágban olyan történetek, amelyeket időnként érdemes leporolni. A SAMSUNG sztorija is ilyen, sokan nem is sejtik egy bitang erős okostelefont a kezükben szorongatva, vagy FullHD 3D tévé előtt ülve, hogy hogy ugyanez a cég pár évtizede halakat és zöldséget árusított.
Megjelent: 2016. 07. 18. hétfő 15:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
törökné nagy mónikasamsungdél-koreatörténetsikersztoritechnológia

Lee Byung-chul 1938-ban alapíotta a Samsung vállalatot. Halat, zöldségeket árult a cég. Bár a koreai háború visszavetette a fejlődést, a 60-as évektől a textil- és cukoriparba fektetett a vállalat. Egy tanácsadó cég azt a trendet vetítette előre, hga az elektronikai termékek piaca forradalom előtt áll, így 1969-ben Suwanban megalakult a Samsung Electronics. Innentől kezdve nincs megállás: mára a Samsung a világ második legnagyobb technológiai vállalata lett, csak a kutatás-fejlesztés területen 70 ezer főt foglalkoztat a gyártó.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS