SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A virtuális valóságé a jövő, de egyenlőre elég gyatr - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A virtuális valóságé a jövő, de egyenlőre elég gyatrák az eladások ezen piacon
Az már szinte biztos, hogy a Virtual Reality meg fogja változtatni a videojáték piacot, de, hogy melyik cég lesz a befutó azt még nem lehet tudni. A szegmensben egyenlőre az olcsóbb megoldások mennek, a nagy szereplők abban bíznak, hogy előbb-utóbb feléjük fordulnak a vásárlók.
Megjelent: 2016. 07. 26. kedd 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
devecsai jánosfigyelővrszemüvegvirtuális valóságoculus rift

Évekig úgy tűnt, hogy a terepet a Facebook tulajdonában lévő Oculus Rift uralja majd.Amikor négy éve, a Kickstarter nevű adománygyűjtő oldalon dobbantottak, olyan óriási volt az érdeklődés, hogy végül a kitűzött negyedmillió dolláros célnak a tízszeresét (!) kalapozták össze. Az amerikai startupot Zuckerberg két éve – egészen horribilis árért, 2 milliárd dollárért – vásárolta fel. Az elmúlt egy évben azonban gombamód nőttek ki a földből a konkurensek, a HTC (a Valve céggel közösen, Vive néven), a Microsoft, a Samsung és a Sony is saját fejlesztéssel rukkolt elő. Ráadásul a Rift a márciusi debütálása óta nem muzsikál túl fényesen. Az első negyedéves jelentéseknél a Facebook nem is mert pontos eladási adatokat közölni. A kiadott nyilatkozatukban csak annyit árultak el, hogy a VR-technológia még épphogy a szárnyait bontogatja, ezért várni kell az áttöréssel.

 

A teljes cikket megtalálja a Figyelő 29. számában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS