SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Minden amit érdemes tudni az új Iphone-ról a megjelenés - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Minden amit érdemes tudni az új Iphone-ról a megjelenés előtt
Nagy valószínűséggel a mai nap fogják lerántani a leplet az almás cég új készülékéről, az Iphone 7-ről. Az eddigi pletykák szerint nem lesznek óriási újítások, az Apple hozni fogja a kötelezőt. Khell Bogdánnal, a Mobilaréna.hu főszerkesztőjével jártuk körbe ezt a témát.
Megjelent: 2016. 09. 07. szerda 16:33

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
khell bogdánmobilarénaiphone 7applemobiltelefonkeynote

A jelenlegi pletykák szerint nem lesznek kirobbanó újdonságok az Iphone 7 készülékében. Amit jelen pillanatban a bejelentés előtt pár órával tudni lehet, hogy jobb lesz benne a hardver, dupla kamerát kap a nagyobbik, Plus modell és amit nagyon sokat mondanak, hogy vízálló lesz a telefon. Két méret lesz az előző modellhez hasonlóan és eltűnik a 16 gigabájtos változat. A cég korábban trendteremtő mivolta elmúlni látszik, a többi gyártó kezdi jócskán beelőzni, ez a trend az Iphone 7-nél sem lesz másként. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS