SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A felrobbanó Samsung akksikból profitálhat Apple - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A felrobbanó Samsung akksikból profitálhat Apple
Nem lett nagy durranás az új Iphone 7, az elemzők és maga az Apple is nagyjából 10%-os visszaesésre számít az eladásokban. A Samsung balszerencsés szériája a Note 7 akksi problémáiból viszont előnyt kovácsolhat a cég és átcsábíthatja magához a vásárlókat.
Megjelent: 2016. 09. 08. csütörtök 16:27

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hlács ferenchwswappleiphone 7samsung

Azt az Apple is érzi, hogy az új Iphone nem lett akkora durranás, mint a 6-os széria, valószínűlet kicsit kevesebb lesz az eladás, mint az elődjénél. Az elemzők és a cég is nagyjából egy 10%-os konszolidációra számít az eladási számokban. Viszont ami előnyt jelenthet az almás cégnek, az a Samsung Note 7-es szériájával kapcsolatos akkumulátor problémák.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS