SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Európában elsőként a GRÁNIT Pay rukkolt elő újgenerá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Európában elsőként a GRÁNIT Pay rukkolt elő újgenerációs mobiltárcával
Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója élő prezentációban szemlétette, hogy milyen az, amikor a mobiltelefont közel tartva a terminálhoz fizetni tudunk olyan NFC-megoldással, amely nem SIM-kártyához kötött. A dolog működött, a biztonság is megoldott.
Megjelent: 2016. 10. 04. kedd 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hegedüs évagránit bankmobilfizetésbankkártyae-banknfctechnológiagáborjáni szabó ákosmastercard

A GRÁNIT Bank 2016. szeptember 15-én éjféltől indította el ügyfelei részére a GRÁNIT Pay szolgáltatást, amellyel a hagyományos bankkártya pillanatok alatt a mobiltelefonra telepíthető, és ezt követően a világon szinte bármelyik érintéses Mastercard terminálon lehet bankkártya nélkül, a mobiltelefonnal fizetni. A GRÁNIT Bank alkalmazásán kívül ehhez egy NFC képes androidos mobiltelefonra van pusztán szükség. Az Európában is elsőként debütáló újgenerációs banki mobiltárcát szeptember 30-án mutatta be a bank a szakmai közvéleménynek és a sajtónak.

 

Hegedüs Éva (elnök-vezérigazgató, GRÁNIT bank) felhívta a figyelmet arra a trendfordulóra is, amely az okos telefonok térnyerését jelzi. Az elmúlt harminc évben az okostelefonok ára több mint 90 %-kal csökkent, miközben a digitális eszközök kapacitása négymilliószorosára növekedett. A felmérések egyértelműen bizonyítják, hogy a számlaforgalommal kapcsolatos banki ügyeket az ügyfelek egyre nagyobb része szívesebben végzi okostelefonokon. Az internet és okos telefonok penetrációja, a kártya elfogadóhelyek technológiai megújulása jelenti azt a kedvező piaci környezetet, amely alapján üzletileg is meghozta azt a döntést a GRÁNIT Bank, hogy bevezeti a GRÁNIT Pay-t.

 

A digitális üzleti modell megvalósításával hat év alatt eredményes középbankká vált a GRÁNIT Bank – tette hozzá az elnök-vezérigazgató, aki a GRÁNIT Pay bemutatása kapcsán kiemelte, az alkalmazás letöltése és a kártyadigitalizálás csupán néhány másodpercet vesz igénybe. A megoldás lényege, hogy nincs szükség speciális SIM kártyára, nem kell külön speciális bankkártyát igényelni, nem kell lefényképezni a bankkártyát vagy adatokat beírni a telefonba, és akár érintős funkcióval nem rendelkező bankkártya is digitalizálható és a telefon máris fizetésre kész. Mindezt a MasterCard új generációs technológiája tette lehetővé, amely alapján a GRÁNIT Pay Európa első önálló újgenerációs mobilfizetési tárcája.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS