SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Teljesen megreformálja a profi sportot a digitális technol - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Teljesen megreformálja a profi sportot a digitális technológia
Egyre több sportágban, a fociban, a Forma-1-ben, vitorlás sportban de most már jégkorongban is alkalmazzák a csapatok a digitális analitikai megoldásokat. Ezekből kaptunk egy alapos ízelítőt az SAP szakmai estéjén a KAPTÁR-ban, ahol Kozák Danuta is mesélt, hogy ő hogyan dolgozik.
Megjelent: 2016. 11. 14. hétfő 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
turóczi gáborsapdigitalizációsapanalitikaelemzésszoftversportfociforma1

Az előadások során az informatikában jártas érdeklődők megismerkedhettek az SAP jelenlétével a sport és szórakoztatás iparágban. Megmutatták, hogy hogyan tudja az üzleti rendszereket szállító szoftveróriás megreformálni a különböző egyéni- és csapatsportok működését. Példákat hoztak fel a futball világából, a száguldó cirkusz (Forma1) kulisszái mögé is betekintettünk vagy akár a tengerentúli NBA-ben szereplő csapatok teljesítményét is megvizsgálták.

 

Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakozó interjú-előadásában mesélt arról, hogy ő milyen formában találkozott már pályafutása során a technológia világával és az miként segítette őt. Turóczi Gábor előadásából kiderült, hogy milyen sportágakat támogatnak SAP megoldásokkal, illetve ezek hogyan segíthetik a játékosokat teljesítményük növelésében. Riportokat, analitikákat hozott az foci vagy a Forma-1 világából, valamint egy nagyobb horderejű sportaréna eseményeinek menedzselési folyamataiba is betekintést engedett.

 

Turóczi Gábor aláhúzta, a legújabb sportszoftverek prezentálása mellett azon technológiákba is bepillantást adtak, amelyekkel az SAP magyar leányvállalatának munkatársai a mindennapokban dolgoznak. „Az esemény jó alkalmat kínált arra, hogy közelebb hozzuk a sportrajongók számára a technológiai innovációt, és közvetlen beszélgetéseken keresztül mutathassuk meg, milyen lehetőségeket kínál az SAP”- mondta.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS