SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A teljes pénzügyi szektornak gigászi lehetőség a PSD2 - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A teljes pénzügyi szektornak gigászi lehetőség a PSD2
Az év elején élet belépett PSD2 irányelv lehetővé teszi nem csak a bankszektor, hanem új piaci belépők, tech cégek, fintech cégek is részt vehessenek a pénzügyi szféra versenyében. Evvel a szabályozással mind a szakma, mind pedig az ügyfelek jól fognak járni.
Megjelent: 2017. 01. 02. hétfő 10:26

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
németh mónikafintech grouppsd2fintechpénzforgalomszabályozás


28 év alatt az internet egy nagyon gyors digitális forradalmat hozott el. Egy halom új üzletág nyílt, amelyben új cégek tudtak belépni a piacra. Igaz ez a pénzpiacra is, ahol a bankok most új versenytársakat kaptak a fintech cégek megjelenésével. "A fintech szektorba elképesztő mennyiségű pénz áramlik jelenleg" - mondja Németh Mónika, a Fintech Group szakértője.

 

A PSD2 egy uniós pénzforgalmi irányelv, amely megnyitja azt a lehetőséget, hogy az új szereplők a piacon egy moderált környezetben tudjanak üzemelni. A szabályozás arra kötelez minden európai pénzintézetet, hogy hozzon létre szabványos nyílt hozzáférést biztosító API-t, amelynek segítségével különböző harmadik felek is hozzáférhetnek a banki ügyfelek egyes adataihoz. Az adatok segítségével ezek a szolgáltatók felépíthetik saját szolgáltatásaikat. A weben működő nyitott elszámolási felületek létrehozása segítségével felhasználóként azt érhetjük el, hogy vásárlásnál nem feltétlenül kell majd hagyományos pénzügyi szolgáltatót, tehát bankot igénybe vennünk közvetítőként, hanem az AISP-nket (Account Information Service Providers) kell majd megadnunk, tehát olyan pénzügyi szolgáltatót, aki szerződésben áll a bankunkkal és emiatt közvetlenül a számlánkról egyenlíthetjük ki az összeget.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS