Extra funkciókért lépj be!

Közösségi finanszírozás projekt is nyert az MKB fintech versenyén
"Tőkeportál" - ez a startup is nyert az MKB Bank által életre hívott, első hazai fintech versenyen. Az ötlet a közösségi finanszírozáson alapul. A projekt pitch előadását közzétesszük alább (előadó: Szeles Nóra, társalapító), amelyből kiderül, miért tetszett meg a zsűrinek.
Megjelent: 2016. 12. 20. kedd 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szeles nóratőkeportálcrowdfundingközösségi finanszírozásstartupfintechprezentációpitchelőadás

Az MKB Bank azzal a céllal indította el 2016 őszén fintech programját, hogy szoros együttműködésre lépjen a fintech cégekkel és még magasabb szintű szolgáltatásokat garantáljon ügyfelei részére.

 

A program egyik pillére a fintech verseny, amelyre összesen 56 érvényes pályázat érkezett. A beérkezett pályaművek közül a szakmai zsűri kiválasztotta azt a nyolc megoldást, amelyek részt vehetnek az inkubációs szakaszban és a crowdsourced banképítési programban.

 

Az MKB FinTech Verseny győztesei között szerepel API piactér, személyes pénzügyi menedzsment, robot befektetési tanácsadó, csalásdetektáló, áruhitelezést, valamint tőkeági finanszírozást támogató, továbbá big data alapú ügyfélprofilozó megoldás. A jövő januárban induló inkubációs programban a kiválasztott megoldásokat 18 héten át fejlesztik tovább és juttatják finanszírozáshoz. A crowdsourced banképítési program révén pedig a közösség bevonásával alakítanak ki új banki termékeket és szolgáltatásokat.

 

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS