SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Samsung Galaxy Note 7 buktáját a cég félvezetőipari t - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Samsung Galaxy Note 7 buktáját a cég félvezetőipari termékei mentették meg
Kiadta a Samsung az előzetes negyedéves pénzügyi jelentését, mely szerint az üzemi eredményekben jelentős előrelépés történt. Mindez a Galaxy Note 7 botrányosra sikeredett piacra kerülésének az évében. Hogy történhetett ez? Gálffy Csabát, a HWSW.hu szerkesztőjét kérdeztük.
Megjelent: 2017. 01. 16. hétfő 10:27

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gálffy Csabahwsw.husamsunggalaxy note 7előzetes pénzügyi jelentés

2016 a Samsung számára nem sikerült a legjobban, legalábbis, ami a mobilrészleget jelenti. A tavalyi évre szánt nagy dobásuk, a Galaxy Note 7, hatalmas bukta volt a cégnek. A dolog érdekessége, hogy az előzetes pénzügyi jelentés szerint viszont a cég üzemi eredménye 8 milliárd dollár körül mozgott, az azt megelőző évben ez 5 milliárd dollár körül volt.

A jelentés részleteket nem tartalmaz még, de az előzetes találgatások szerint a cég félvezetőipari termékei okozták a javulást. A pontos adatokra január 24-ig kell várnunk, akkor közli a koreai vállalat a negyedik negyedév pontos adatait.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS