SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A mezőgazdaság automatizáltsága nagy lehetőségeket re - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A mezőgazdaság automatizáltsága nagy lehetőségeket rejt magában
A magyar előrébb tart, mint a francia vagy a német mezőgazdaság automatizáltság szempontjából - véli Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. ügyvezetője. A technikai vívmányok ebben az ágazatban is inkább lehetőségeket rejtenek magukban, mint sem veszélyt - mondta el szakértő.
Megjelent: 2017. 01. 25. szerda 13:34

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
harsányi zsoltaxiálmezőgazdaságtraktoragráriumgépekfejlesztésautomatizálás

A magyar mezőgazdaság automatizáltság szempontjából jó helyen áll, Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. ügyvezetője szerint. A szakértő elmondta, hogy az előnyünk abban mutatkozik meg, hogy nagyobb területeken gazdálkodunk, mint például a franciák vagy a németek, így a technikai vívmányok e terén jobb kihasználhatóságot jelentenek számunkra. Itthon a precíziós gazdálkodás alapját már szinte mindnhol megteremtették, amelyet egyre szélesebb körben használnak, így a permetezésben már.

 

Ezekre a vívmányokra érdemes pozitívan tekinteni, hiszen ez által hatékonyabb és eredményesebb termelés érhető el, amely az emberek magánszféráját is erősíteni képes, illetve takarékosabb és környezetbarátabb termelést eredményezhet, véli Harsányi Zsolt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS