SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A tudásintegráció a szövetkezeti modell kialakulását i - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A tudásintegráció a szövetkezeti modell kialakulását is elősegíthetné
Magyarországon többször fölmerült a szövetkezeti modell kialakításának szükségessége, ám eddig nem sok sikerrel valósult meg, az állami ösztönzők dacára. Dr. Fenyvesi László, a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének főtitkára a tudásintegrációban látja ennek is a megoldását.
Megjelent: 2017. 01. 30. hétfő 10:14

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
dr fenyvesi lászlómegoszmezőgazdaságagráriumgéppark

A magyar mezőgazdasági gépek átlagéletkora az utóbbi időben megnőtt, a támogatások ellenére is. Ennek egyik oka, hogy szükség volt az új gépekre is, de emellett a régiekre is. Ebőől következik, hogy van helye Magyarországon a fejlesztéseknek, a versenyképesség növelésére is. A fejlesztéseknek elsősorban alulról kellene jönnie, a gazdák irányábl, mondta el dr. Fenyvesi László, a  Mezőgépgyártók Országos Szövetségének főtitkára. A magyar gépeladási portfolió is ennek szükségességét támasztja alá.

 

A másik fontos és szükséges lépés a tudás integrációja lenne, amellyel a gazdák belső igényeinek feltámasztását, a versenyképességüket lehetne növelni. Közvetve pedig a szövetkezeti modell kialakulását lehetne elősegíteni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS