SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyre többen használják a MÁV kedvezményes e-jegy rends - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyre többen használják a MÁV kedvezményes e-jegy rendszerét
A személyink lesz a vonatjegyünk is? A Déli pályaudvar és Pusztaszabolcs között utazóknak már igen. Készül az újabb fejlesztés a MÁV-nál. Tavaly év vége óta már minden vonaton utazhatunk e-jeggyel, mondta el Urbán Attila, a MÁV Csoport szóvivő-helyettese.
Megjelent: 2017. 03. 08. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
urbán attilamáv csoportvasúte-jegyfejlesztés

Tavaly év végétől kezdődően lehet a vonatokon országosan valamennyi járaton e-jeggyel utazni. Az újítást örömmel fogadták az utasok. Természetesen nem elvárható, hogy teljesen megszűnjön a papíralapú jegyeladás is, de mindenképpen bizakodásra ad okot a tény, hogy folyamatosan növekvő ütemben emelkedik az elektronikus jegykiadást használók köre. A MÁV Zrt. ösztönzésképpen 3%-os engedményt ad a jegyárból e-jegy vásárlás esetén.

Urbán Attila, a MÁV Csoport szóvivő-helyettese azt is elmondta, hogy már készülnek a következő innováció bevezetésére is, amely rendszer tesztelése már el is kezdődött. A Déli pályaudvar és Pusztaszabolcs között közlekedők már élesben használhatják a személyi igazolványukat mint vonatjegyet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS