SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Újabb lépés a jövő felé: az MKB ügyfelei már a mobil - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Újabb lépés a jövő felé: az MKB ügyfelei már a mobiljukkal is fizethetnek
A hazai bankok közül másodikként vezette be a mobiltelefonnal történő fizetés lehetőségét az MKB Bank. Az MKB PAY szolgáltatás lehetővé teszi, hogy vásárlásainkhoz az okostelefonunkat használhassuk bankkártyaként, mondta el Hetényi Márk, az MKB Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese.
Megjelent: 2017. 05. 25. csütörtök 14:57

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hetényi márkmkbmkb paymobilfizetésbankkártya

Az MKB Bank szakértői szerint az okostelefonnal történő fizetés hamarosan Magyarországon is természetes és gyakran alkalmazott fizetési megoldássá válik. Az MKB PAY-nek köszönhetően a bankkártya szerepét az okostelefon veheti át. Az alkalmazás letöltését és lakossági Mastercard típusú bankkártyáink virtualizálását követően az NFC-képes, megfelelő Android operációs rendszert futtató készülékekkel ugyanúgy fizethetünk az érintőkártyák elfogadására alkalmas termináloknál, mint ahogy eddig az egyérintéses bankkártyákkal.

Az MKB PAY alkalmazás biztonságos: minden fizetési tranzakció esetén szükség van legalább egyszer a 6-jegyű Mobil PIN kód megadására. Az MKB PAY mögött a HCE (Host Card Emulation) technológia áll, így nincs szükség SIM cserére. Ez azt jelenti, hogy a telefonon nem tárolódnak a virtuális kártya adatai. A fizetési tranzakcióhoz nincs szükség aktív internet kapcsolatra, az applikációba ugyanakkor lehetőség van egyszerre több bankkártyát is virtualizálni.

Az MKB PAY alkalmazás gyors, egyszerű és kétféleképpen használható fizetésre. Az első esetben a felhasználók már a kasszához érkezés előtt megnyithatják az alkalmazást és abban a pillanatban, amikor a POS terminálon megjelenik a fizetendő összeg, a fizetés gomb megnyomásával az applikációban és a telefon POS terminálhoz érintésével megtörténik a fizetés. A második esetben, amikor nincs megnyitva előzetesen az alkalmazás, a telefont kétszer kell a terminálhoz érinteni. Az első érintésnél “felébreszti a felhasználó” a telefont, majd hozzáérinti a POS terminálhoz. Ezzel az első érintéssel a terminál “aktiválja” az MKB PAY alkalmazást, majd ezt követően az alkalmazásban biztonsági okok miatt meg kell adni a Mobil PIN-kódot és ismét hozzáérinteni a terminálhoz.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS