Extra funkciókért lépj be!

Tartalmi háttér nélkül egyelőre csak ígéret marad a VR szemüveg
A VR piac idén sem robbant igazán, még mindig rétegpiacnak tekinthető. A trendekből az látszik, hogy egyelőre az olcsóbb termékeket keresik a vásárlók, hiszen kevés még a tartalom, amivel kihasználhatóak lennének ezek a drága eszközök.
Megjelent: 2017. 07. 03. hétfő 08:21

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hlács ferenchwswvrarvirtuális technológiavirtuális valóságsamsungsonyhtcwindowsfacebookoculus

A VR szemüveg piaca várhatóan a következő negyedévekben nem fog jelentősen átalaklulni, ám hosszabb távon érdekes átalakulás elé is néz a piac. A Windows Holographic platformra épülő szemüvegek a közeljövőben fognak megjelenni, illetve az önálló szemüvegek elterjedése is biztosan átalakulást hoz virtuális valóság világában. Ezek vélhetően olcsóbb megoldások lesznek, a kedvezőbb ár biztosan lendít a fogyasztáson.

A másik nagyon lényeges dolog, hogy egyelőre úgy tűnik, a tartalom hiánya fogja vissza igazán a VR szemüegek elterjedését. Nem igazán találni olyan tartalmat, ami valóban indokolttá teszi a magas összeg kifizetését. Ez persze a 22-es csapdájára emlékeztető helyzet, kíváncsian várhatjuk tehát, ki lesz az a bátor gyártó, aki ebben a térben mer igazán nagyot lépni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS