SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Robusztus léptékben bővül a magyarországi SAP árbevét - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Robusztus léptékben bővül a magyarországi SAP árbevétele
A legutóbbi teljes üzleti évben, 2016 során 20 százalék feletti árbevétel növekedést ért el ért el az SAP Hungary Kft., ami tovább tetőzte a korábbi évek már kétszámjegyű adatait. A siófoki SAP Forum 2017 rendezvényen interjúvoltuk a cég ügyvezető igazgatóját, Ablonczy Balázst.
Megjelent: 2017. 09. 15. péntek 11:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
ablonczy balázssap hungarysapsap forumárbevételnövekedés

Huszadik évfordulóját ünnepli 2017-ben az SAP Forum. Ez az az éves rendezvény, ahol a cég meg tudja mutatni, hogy milyen trendek határozzák meg az üzleti informatika trendjeit. Ez alkalommal is a digitális üzlet, a digitalizáció volt a rendezvény témája.

 

Ablonczy Balázs, az SAP ügyvezető igazgatója elmondása szerint 2010 óta folyamatosan évről évre növekedett az SAP Hungary Kft. árbevétele. A vállalat 2016-ban 28,5 milliárd forintos árbevételre tett szert, ami közel 20 százalékos növekedés az azt megelőző évhez képest. A trend várhatóan nem áll meg, Ablonczy szerint még van tér idén és a következő években is a további árbevétel növekedésre.

 

Az SAP hazai piaci részesedése 50% fölé növekedett 2016-ra. Ablonczy Balázs a következő 2-3 évben a kétszámjegyű növekedést továbbra is teljesen reálisnak tartja. Középtávon szerinte el lehet érni, hogy a hazai TOP200 cég közé bekerülhessen az SAP, ez véleménye szerint vélhetően a 40-45 milliárd forintos árbevétellel már megcélozható. A szoftvercég hazai operációja az elmúlt évek dinamikus létszámbővítésének köszönhetően több mint 1000 főt foglalkoztat. Újdonságnak számít továbbá, hogy a magyar leányvállalatnál már mesterséges intelligenciával kapcsolatos tevékenység is zajlik.

 

2016-ban 22 milliárd euró volt a közel 85 ezer főt foglalkoztató SAP csoport globális árbevétele. A szoftvergyártó a 100 milliárd euró feletti piaci kapitalizációjával a német tőzsde egyik legértékesebb cége.

 

Az SAP megoldásait 193 országban használják, és 135 millió felhő felhasználóval bír, amellyel a világ legnagyobb üzleti felhőcégének számít. Ez azért is kirívó, mert a globális stratégiában mindössze néhány éve történt meg az a váltás, hogy leginkább a felhőszolgáltatásokat terjesszék.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS