SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ezt is megértük: most először van ilyen olcsó és ilyen - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ezt is megértük: most először van ilyen olcsó és ilyen drága iPhone egyszerre
Nemrég került bemutatásra az novemberben a boltok polcaira kerülő iPhone X, amely hivatalosan is kivívta magának a legdrágább iPhone címet. Ám ez a tendencia nem csak felfelé, de lefelé is érvényes, ugyanis az iPhone SE-vel beköszöntött a legolcsóbb Apple telefon ideje is.
Megjelent: 2017. 09. 27. szerda 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
gállfy csabahwswiphone xappletechtelefontim cook

Menetrendszerűen mutatta be legújabb iPhone-jait az Apple, ugyanakkor az idén látott koreográfia eltért az előző pár évben látottaktól, a vállalat egyszerre három új okostelefont leplezett le. Az iPhone 7 leszármazott iPhone 8 és Plus készülékek mellett ugyanis a vadiúj iPhone X (ejtsd: ten, azaz tíz) formájában egy új zászlóshajó is beúszott a képbe. Utóbbi készülékkel végre komolyabban hozzányúlt a 2014 óta használt formatervhez és készülékfelépítéshez az Apple, az innováció ugyanakkor most is kompromisszumokat kívánt, amelyek levét vélhetőn még egy darabig inni fogják Cupertinóban.

 

A teljes cikket elolvashatja a HWSW.hu-n
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS