SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bemutatták az új Nissan Leafet, mely nyomokban önvezetés - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bemutatták az új Nissan Leafet, mely nyomokban önvezetést is tartalmaz
Itthon is bemutatásra került az új Nissan Leaf, mely 40 kWh-s akkumulátorral és 378 km-es hatótávval rendelkezik. A propilot funkciók, melyek belekerültek az új szériába, főként az autópályákon hasznosak, bár az elektromos autók főterepei még mindig a városok.
Megjelent: 2017. 11. 06. hétfő 09:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
horváth gergőnissannissan leafelektromos autóautóshow

Idén is megrendezték a Budapest Auto Show-t, ahol bemutatták a legújabb Nissan Leafet. A 40 kWh-s akkumulátoros autó teljesítménye jelentősen nőtt 150 LE-re, a nyomatékleadás 320 Nm-re.

A 100%-ban elektromos autó nagy előnye, hogy jelentősen csökkennek a szervízelés költségei: sokkal kevesebb benne a forgó alkatrész, nincs benne olaj, illetve a regeneratív fékrendszernek köszönhetően a fékrendszer meghibásodása, kopása elodázható.

A másik nagy előnye a zajcsökkentés, amely a város lakóinak életét messze megkönnyíti, illetve a levegőbe semmilyen károsanyagot nem bocsát ki.

Ezeket az autókat főként városi használatra tervezik, elsősorban itt jelentkeznek a jótékony hatásai, illetve hátránya, hogy a hatóstávolságuk az elektromos autóknak viszonylag csekélynek mondható üzemanyagos társaikhoz mérten.

A tervezők viszont kompenzálni igyekeztek azokat, akik mégis az autópályára vinnék az új modellt, és megízleltetik a vezetőkkel a jövőt: a propilot rendszer sávon belül tartja az autót, miközben tartja a követési távolságot.

Az igazán nagy nóvum az új autóban az e-pedál. Ennek az a lényege, hogy mindösszesen egy pedállal lehet használni az autót. Ez segít a 40kWh gazdaságos kihasználásában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS