SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Terjednek az elektromos autók, de ez még nem elég a benzi - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Terjednek az elektromos autók, de ez még nem elég a benzinár csökkenéséhez
Sokan várják az elektromos autók terjedésétől, hogy hatással lesz a benzinárra. Egyelőre nem történt még meg a várt csökkenés, de Papp Tibor, a Totalcar főszerkesztője szerint ennek épp a fordítottja a valószínűbb: a benzinár lesz a meghatározója az elektromos autók sikerének.
Megjelent: 2017. 11. 17. péntek 12:15

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
papp tibortotalcarelektromosautókbenzinüzemanyag

Az elektromos autók elterjedése nem robbanásszerű folyamat egyelőre: Európában is csak egy százalékos nagyságrendben adnak el azok, akik sokat adnak el, mondta el Papp Tibpr, a Totalcar főszerkesztője. Egyelőre a villanyautózás technikája nem tart ott, hogy kiváltsa a hagyományos belsőégésű motoros autókat. A mostani folyamatokat alapulvéve nagyon lassú átállásra lehet számítani, amelyet leginkább a támogatások hajtanak, nem pedig a valós piaci tényezők.

Ennek egyik oka a társadalmi összetevőkben keresendők, hiszen sokkal kevesebb munkaerőre van szükség a villanyautó gyártáshoz. Ezenkívül a megújuló energiaforrások terjedőben vannak, ennek hatására a kőolaj ára nem tud elszállni, így egyelőre nincs igazán miért váltani a drágább villanyautókra.

Ez a folyamat viszont megfordulhat bizonyos politikai események hatására vagy a kitermelés csökkenésének hatására. Ez pedig nagyon jó lehetőséget jelenthet az elektromos autók elterjedésére.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS