SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mobil mustra: eldőlni látszik, milyen irányba halad majd - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mobil mustra: eldőlni látszik, milyen irányba halad majd tovább az Apple
Sokan gondolták úgy, hogy az Apple idén túllőtt az árazással az iPhone X esetében, ám egyelőre úgy tűnik, hogy nagyobb érdeklődés mutatkozik a drágább készülékük iránt, mint az olcsóbb új modellekért. Még csak most jön a karácsonyi dömping, de egyelőre az X a nyerő.
Megjelent: 2017. 12. 08. péntek 09:04

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
khell bogdanmobilarénaapplemobiltelefonsamsunghuaweiiphone

Az iPhone X valódi újdonságokat szolgáltatott, ennek is köszönheti, hogy jobb a fogadtatása, mint az iPhone 8 és 8 Plusnak. Utóbbi modelleket sokan a 7s továbbfejlesztésének tartanak. Hogy mégis miért volt szükség két fajta készülékre, Khell Bogdán, a Mobilaréna főszerkesztője úgy reagált, hogy ez egy tesztként is felfogható: az X-et jellemző új felfogás szondáztatása a felhasználók körében. Ez egyelőre jól sikerült, és a legújabb pletykák szerint ezt az utat fogja járni az Apple a továbbiakban.

A mobilpiacon a nagy Samsung - iPhone párharc kiszélesedett, és a Huawei is odaért az élbolyba. A kiéleződő verseny viszont nem jelenti, hogy az Applenek árpolitikát kellene változtatnia, hiszen az egyelőre olcsóbb Huaweinek, ha technológiában szeretné tartani a lépést, emelni kell majd az árakat, hiszen az előállítási költségei is megnőnek majd.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS